képsor

Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatjuk önöket, hogy többek kérésére, előrehozott ügyfélfogadást fogunk tartani az ünnepnapok kivételével, minden szerdán délelőtt 08:00 órától 09:00 óráig a horgászegyesület tanyaházában.

További információ, hogy terveink szerint hónap végén tudunk halat telepíteni vizeinkbe. (a többesszám azt jelenti Abdára is)

A stégek állapotfelmérése folyamatosan zajlik. A folyásirány szerinti jobb oldallal végeztünk, összesen 187 stéget tudtunk regisztrálni. 

Kérjük, hogy az elkövetkező időben tervezett stég tulajdonváltozásokat, vételi szándékokat 2019.10.10-től az MVGHE titkárnak jelezzék mivel átalakításra, digitalizálásra kerül a nyilvántartási rendszer, melynek felügyeletét ő látja el.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy ellenőrzéseink során tapasztaltuk, hogy a stégek azonosító adatai (tábla) több esetben fára, külön oszlopra, ház oldalára vannak felhelyezve, de ez nem megfelelő.

A stég tulajdonosoknak kis erőfeszítés ,nekünk viszont nagy segítség, ha az azonosító táblák, elvárásnak megfelelően a stégre vannak, vagy a közeljövőben lesznek felhelyezve. 

A februári közgyűlésre terveink szerint egy a stégekre vonatkozó de különálló szabályzót  fogunk kialakítani a félreérthetőség elkerülése és az egyértelmű, általános szabályok érdekében.

Tisztelettel: Vezetőség

 

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.