képsor

Tisztelt Horgásztársak!

A vezetőség a beállt szükséghelyzettel kapcsolatban átmeneti intézkedéseket vezet be, melyekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatja önöket:

• Mivel a kormány a vészhelyzetre való tekintettel úgy rendelkezett, hogy korlátozza a vendéglátó helyek, üzletek nyitva tartását, ehhez igazodva úgy döntöttünk, az ügyfélfogadást bizonytalan ideig szüneteltetjük a horgásztanyán.
• Aki szeretne az egyesületet érintő személyes dolgával kapcsolatban ügyet intézni, az megteheti a Peca Plázában nyitvatartási időben.
• Mivel nem tudjuk milyen további megszorító intézkedések várhatóak, úgy döntöttünk, megkezdjük a stégengedélyek kiadását. Ennek gyors és hatékony kivitelezéséhez szükségessé vált a telefonon, vagy mailben történő egyeztetés. Akinek stégnyilvántartásainkból minden adata rendelkezésünkre áll, annak kiadható az engedély.
• A stégengedély egy stégszámmal és tulajdonosának nevével ellátott, szárazbélyegzővel igazolt, elnök által aláírt, hátoldalán körbélyegzővel ellátott, műanyag borítású kártya, amely méretéből adódóan jól tárolható a többi személyes dokumentum mellett.
• Az engedélyek kiadása április hónaptól lehetséges, addig eldöntjük annak érintett tulajdonoshoz történő eljuttatásának lehetőségeit, módját.
• Kérjük azokat a stégtulajdonosokat akik nem, vagy csak részben vannak stégükhöz beregisztrálva, vagy bizonytalanok regisztrált adataik pontosságát illetőleg, lépjenek velünk kapcsolatba adatainak egyeztetésére az alábbi mobilszámokon, vagy központi adat címen:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Timár Szabolcs: 06204673052
Lukács György: 06309460398
Szabadi Kata: 06204925508 csak 16:00 után!!! 

A stégregisztráció visszaellenőrzéséhez, segítséget nyújt a honlapon feltett stégtulajdonosi lista és stégfotók, de sokat segít az is ha valaki tudja, ő nem tette fel a kiadottaknak megfelelően adatait stégére, tehát nem tudnánk azok alapján beazonosítani, megtalálni.
• Vezetőségünk a napi változásokat figyelemmel kísérve a legmagasabb döntési fórum a közgyűlés összehívhatóságának hiányában, dönteni fog azokról az átmeneti intézkedésekről, feladatokról, anyagi források átcsoportosításáról, amelyek szükségessé válnak az egyesület megfelelő működéséhez.

Tisztelettel: Elnökség

  

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.