képsor

Tisztelt Horgásztársak!

Több dologgal kapcsolatban is tájékoztatjuk önöket.

Mellékelten küldjük a 2020. évi megyei ifjúsági vetélkedő versenykiírását. Minden ifjú jelentkezőt támogatunk, aki a Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület színeiben kíván részt venni a versenyen. Kérjük, hogy minél nagyobb létszámmal nevezzék a gyerekeket a versenyekre. A jelentkező ifjak szüleit kérjük tájékoztassák a vezetőséget vagy telefonon, vagy mailen a támogatási lehetőségek érdekében.

Megyei Ifjúsági vetélkedő versenykiírás 2020.

Lehetőség van halőrnek jelentkezni és vizsgát tenni egyesületünk támogatásával. A mellékletben olvasható Halwax Istvánné halgazdálkodási főfelügyelő tájékoztatása a halőri vizsgával kapcsolatban.

JELENTKEZÉSI LAP HALŐR VIZSGÁRA 2020.

Az ivató részen, próba jelleggel a jövő héttől biológiai " Bioclean lake/pond clarifier " iszaptalanítási munkálatok kezdődnek az egyesület támogatásával. A beavatkozás teljesen biztonságos és környezetre ártalmatlan.

A 2020, évtől megváltozott szabályok értelmében, a Megyei Szövetség kezelésében lévő vizeken, folyóvízi területi jeggyel, nem lehet behúzni a szereléket. Az ilyen típusú horgászatra külön jegy van forgalomban, (éves behúzásra, behordásra jogosító felnőtt/ifjúsági területi jegy ) mely megvásárolható a Megyei Szövetség irodájában vagy a https://horgaszjegy.hu/ oldalon.

A Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület kezelésében lévő hátsó zsilip előtt lerakott halrácsot, rossz szándékú, a közösség érdekeit semmibe vevő, arcátlan senkiháziak ellopták. Mindent elkövetünk, hogy az ilyen esteket megakadályozzuk. Kérjük mindenki segítségét, aki információval rendelkezik, a tolvajok megtalálásához. A vizeinken lévő dolgok megóvása közös érdekünk, ma egy rácsot lopnak, holnap meg nyaraló házakhoz mennek a ragadós kezűek, ha szó nélkül elmegyünk az ügy mellett és hagyjuk.

Tisztelettel: Elnökség
 

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.