képsor

Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatjuk önöket, hogy 2020.10.13-án vezetői megbeszélést tartottunk, melynek során több fontos kérdésben határoztunk meg feladatot.

  1. Több éven át húzódó peres ügyünk horgásztársunkkal, megegyezéssel befejeződött, a Bírósági  eljárások lezárultak, megszüntetésre kerültek.
  2. Várhatóan november elején, haltelepítés lesz vizünkön. A mennyiség és összetétel még egyeztetés alatt.
  3. Elnökünk tárgyalt a Környezetvédelmi Hatósággal a bedőlt fák ügyében és reményeink szerint jó irányba halad a közös project a probléma megoldására.
  4. A téli időszakban változni fog a tanyaházi nyitva tartás, amelyről honlapunkon hamarosan tájékoztatást adunk.
  5. Az új hidakon még kapupánt csavarokkal lesz megerősítve a pallózat, ezzel befejeződnek a felújítási munkálatok.
  6. A következő évi területi jegyeink árképzésében szerepet kap a gazdálkodás egyéb költségeit is segítő alap.
  7. A közgyűlés által elfogadott stéghasználati szabályzatban kötelezettségként van megjelenítve az, hogy minden stégtulajdonosnak rendelkezni kell Stég Fennmaradási Engedéllyel. Ellenőreink az engedély meglétét ellenőrzik a stégen horgászóknál és annak hiányában eljárnak a fegyelmi szabályzat alapján.
  8. Az elmúlt időszakban területünkön azonosított szabálysértések közül, a leggyakrabban a fogási naplóba be nem írás, adatmódosítás, valamint a 3 botos horgászat voltak a legjellemzőbb elkövetési módok. A  közelmúltban volt azonban 18 hónapra eltiltott is, aki 2 halat nem írt be, de egy éven belül a 3. ügye volt már, azaz visszaeső. Kérjük horgásztársainkat, hogy a szabályzatban foglaltakra figyeljenek oda, vagy kérdés esetén keressenek meg minket, hisz a fegyelmi tételek közgyűlés óta jóval szigorúbb elbírálásúak esetenként, mint korábban volt.

Tisztelettel:

Elnökség 

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.