képsor

Friss hírek

Tisztelt Horgásztársak!

  • Az MVGHE-t érintő ügyek kapcsán, korábban ígéretet tettünk a tagok folyamatos informálásáról. Ennek eleget téve tájékoztatjuk önöket, hogy 2 per van folyamatban horgásztársunkkal szemben, de jelenleg ítélkezési szünet miatt a bíróságokon, legelőbb szeptember hónapban fog történni valami.

Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatjuk Önöket, mint már korábban a közgyűlésen is kihirdetésre került, és több fórumon is felhívtuk rá a figyelmet, a Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület vízterületén, stéghely létesítése és engedéllyel történő építése iránti kérelmek, valamint már létesített stégek bejelentések, benyújtásának határideje 2019.július 31-vel lejár!

Megegyezés!
Értesítjük a Horgásztársakat, hogy a tegnapi nap folyamán a biróság előtt az etikai perben megegyezés született Horgásztársunkkal, melynek értelmében a Magyar Vagon és Gépgyár HE. 354.000 Ft megfizetését vállalta. Az átulás megtörtént!
 
Elnökség

Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019.06.26-án 18:00 órától, egy Horgásztársunk kérésére, vele korábban egyeztett időpontban, lehetőséget biztosítottunk számára

Telepítési értesítő!
Ezúton értesítjük a Tisztelt Tagságot, hogy 2019.06.03-án hétfőn telepítés várható a gyirmóti és abdai vízterületünkön is. Ezzel egy időben horgászati tilalom lép életbe! Horgászni 2019.06.08-án szombaton lehetséges újból. Kérnénk mindenkit ezen dátumok figyelembe vételére, illetve további tagtársaink informálására.

Köszönettel: Elnökség

 

------------------------------------------------------------------------------------

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.