képsor

Friss hírek

Megegyezés!
Értesítjük a Horgásztársakat, hogy a tegnapi nap folyamán a biróság előtt az etikai perben megegyezés született Horgásztársunkkal, melynek értelmében a Magyar Vagon és Gépgyár HE. 354.000 Ft megfizetését vállalta. Az átulás megtörtént!
 
Elnökség

Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019.06.26-án 18:00 órától, egy Horgásztársunk kérésére, vele korábban egyeztett időpontban, lehetőséget biztosítottunk számára

Telepítési értesítő!
Ezúton értesítjük a Tisztelt Tagságot, hogy 2019.06.03-án hétfőn telepítés várható a gyirmóti és abdai vízterületünkön is. Ezzel egy időben horgászati tilalom lép életbe! Horgászni 2019.06.08-án szombaton lehetséges újból. Kérnénk mindenkit ezen dátumok figyelembe vételére, illetve további tagtársaink informálására.

Köszönettel: Elnökség

 

------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Horgásztársak!
- Értesítjük az MVG HE tagjait, hogy a rendszeres ügyfélfogadás a tanyaházban befejeződött. Továbbiakban a honlapon a KAPCSOLAT menüpontban megtalálják személyes elérhetőségeinket. És előzetes egyeztetés alapján találkozót tudunk megbeszélni. (Amennyiben nem érnek el minket azonnal, kérnénk egy SMS-t küldjenek nekünk és vissza fogjuk hívni Önöket.)

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.