képsor

L e m o n d ó   n y i  l a t k o z a t

Alulírottak, a Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesületben viselt tisztségeinkről 2018. szeptember 30. nappal lemondunk.

Lemondás indoka:

2016 március 20. közgyűlés óta töltöttük be tisztségeinket. Az Egyesületet és vezetését azóta olyan alaptalan, az igazságot, a tényeket elferdítő támadások érik, melyek negatív értelemben tüntetik fel annak tevékenységét. Teszi ezt egy személy, arccal, névvel és számtalan arc nélküli, név nélküli ál Facebook profilon keresztül. Az egyesület vezetése többek között megoldotta az iroda épület problémáját is, ezért is érthetetlen, hogy a tagság inkább a „szaftos” híreknek ad hitelt, mintsem átjönne a 20 méterre lévő közösségi térről és tájékozódna a valóságról. A nagy nyilvánosságra kitett álhírek, vádak, valótlanságok ellen egyetlen horgásztárs sem emelt kifogást, azonosulva azok tartalmával. Mindezek figyelembe vételével hoztuk meg döntésünket, hiszen a tagság támogatása, és bizalma nélkül nincs értelme tovább folytatni a munkánkat az egyesület tisztségviselőjeként.

2016 március 20.-a és 2018 szeptember 30.-a közötti időszakról könyvvizsgálatot fogunk kérni és természetesen teljes elszámolással és leltárral fogunk elszámolni a következő Vezetésnek és a Felügyelő Bizottságnak.

Stoller László elnök

Horváth Balázs titkár

Jantó Ferenc fegyelmi bizottság elnöke

Győr-Gyirmót, 2018. augusztus 08.

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.