képsor

Tisztelt Horgásztársak!

 

Az MVG horgászegyesület elnöksége az alábbi dolgokról tájékoztatja önöket:

Mindenki előtt ismert, hogy tavaly egyhangú szavazással kerültünk a horgászegyesület élére, míg az ellenérdekű jelölt egyetlen egyet sem kapott. Minden elnökségi tagnak kivétel nélkül az volt a véleménye és szándéka, hogy tegyünk meg mindent, ezért a csodálatos horgászfaluért, Horgászszövetségért.

Elindítottuk és levezettük az új jogszabályok által előírt regisztrációs kötelezettséget.

Átírtuk és elfogadtattuk a működtethetőség érdekében, a változásoknak megfelelően az alapszabályzatot.

Újfajta jegyeket és engedélyeket adtunk ki, mindezt akár készpénzes fizetés mellett lehetővé téve, és nem csak a horgásztanyán megoldva.

Szabályainkkal előrehoztuk a horgászati tilalom idejének feloldását. (február 1.)

Eddig 5.000 kg kiváló minőségű 3 nyaras pontyot telepítettünk, amit még további telepitések követnek az idei évben.

Előrehoztuk a telepítés utáni tilalmat 2 hétről az első szombatig.

A biztonságos és tiszta horgászás érdekében elfogulatlan, tisztességes rendőrökkel, és halőrökkel védjük napi szinten területünket.

Jó viszonyt ápolunk, és összefogást kezdeményeztünk társ szervezetekkel és a közösségből számtalan előnyünk származott már eddig is.

A horgásztagságunk létszáma jelenleg már kétszerese a tavalyinak.

Bizalmat élvezünk és tiszteletet vívtunk ki ennyi idő alatt a felettünk diszponáló területi, és országos szerveknél. (nem feljelentgetésekkel értük el)

Lépünk folyamatosan előre, mindezt 5 hónapja tiszteletdíj nélkül tesszük, saját szabadidőnk terhére a Horgászszövetség jobbá tétele érdekében.

 

De most meg kell állni, és el kell gondolkodni érdemes-e életünk ezen büszkeségekkel teli időszakát leértékelni, ahogy egyesek teszik velünk mostanában és visszazuhanni a kezdetekhez, ahonnan indultunk. Nem tesszük. Mi nem ilyenek vagyunk. Mi erősek és elszántak vagyunk. Ha akadály jön elénk, megküzdünk vele, még akkor is, ha az belső feszültségekből, személyektől ered.

Sajnos most ott tartunk, hogy az MVG Horgászegyesület, legjobb szándéka, akarata ellenére és jóhiszeműséggel, többszöri egyeztetési kísérlete ellenére, kártérítési perbe, perekbe megy egy horgásztársunkkal szemben, aki ismételten, újra feljelentett minket. Ez a tény. Az, hogy kinek lesz igaza a bíróságon, majd eldől, de nem lehet azt megmagyarázni, hogy ez jóhiszeműségből fakadó és nem lehetett volna elkerülni! 

El fogunk jutni vagy előbb, vagy utóbb addig, hogy már nem kell foglalkozni ilyen lehangoló dolgokkal és mindenki a horgászásra a szövetségünk által nyújtott egyre több lehetőségre összpontosíthat.

A fejleményekről folyamatosan adunk ki tájékoztatást, mivel mindenkinek joga van tudni a szövetség hol tart, hogyan áll a perben. Fontos! Továbbiakban a Facebookon semmilyen közleményt nem adunk ki az üggyel kapcsolatban, csakis a honlapon tudnak a Kedves Tagok értesülni a helyzetről a Tájékoztatás menüpont alatt.

Addig is jó egészséget, és jó horgászatot kívánunk minden tagunknak.

 

MVG HE Elnöksége

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.