képsor

Tisztelt Horgásztársak!

  • Az MVGHE-t érintő ügyek kapcsán, korábban ígéretet tettünk a tagok folyamatos informálásáról. Ennek eleget téve tájékoztatjuk önöket, hogy 2 per van folyamatban horgásztársunkkal szemben, de jelenleg ítélkezési szünet miatt a bíróságokon, legelőbb szeptember hónapban fog történni valami.
  • Előzetes terveink alapján szeretnénk ősszel nagy mennyiségben halat telepíteni, de sajnos ez annak a függvénye, hogy horgásztársunk több mint 3 millió forintos követelésének, helyt ad-e a bíróság vagy sem, mivel ekkora összeg elkülönítése máshonnan, kizárólagos bevételi forrásainkból nem lehetséges.
  • Az Önkormányzattól kapott támogatás összegét még augusztusban fel szeretnénk használni haltelepítésre (időjárástól függően)
  • A stégek helyszíni ellenőrzés keretében történő nyilvántartásba vétele megkezdődött. Minden stég egyedi számot kap. A számozott „fémbárcák” legyártása folyamatban van, amelyek ellenőrzést követően felhelyezésre kerülnek a stégekre általunk. Az ellenőrzésben résztvevők megbízó levéllel tevékenykedhetnek! Ez mindig helyszínen kell lenni! A felvett jegyzőkönyvek kiértékelése alapján, kiértesítjük a stégtulajdonosokat, - első sorban telefonon egyeztetünk- a szükségesnek ítélt teendőkről, és annak határidejéről.
  • Tervek szerint szeptember hónapban, több horgászverseny is megrendezésre kerül az alábbiak szerint: 07-én Horváth Ede emlékverseny, 22-én törpeharcsa fogó verseny, 29-én szlovák társ egyesületi kupa.
  • Új hirdető táblákat szeretnénk minél előbb elhelyezni, mivel a régiek tönkrementek. A tartók és táblák legyártása folyamatban van.
  • A hatóságok engedélye alapján végezhető töklevél gyérítés, műszaki okok miatt tolódik, de nagy valószínűséggel a héten vagy következő héten meg tudjuk kezdeni a munkálatokat. Ebben kérjük támogatásukat és türelmüket.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kövess bennünket!

mvg képsor

© MVG HE - Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület 1948.